Dette sier Jostein Kajander før dagens kamp mot Tromsø 2

Postet av Harstad IL den 16. Sep 2019

Denne saken er lånt av Harstad Tidende:

Skrevet av  i47609932 - ihj@ht.no -


Foto: Ivar Hjelvik


Trener Jostein Kajander har klokkertro på at HIL har startet på veien tilbake til en fast plass i divisjonen. Det skjer ved hjelp av hans utenlandske trekløver. 


For han legger ingenting i mellom når han beskriver trioen Predrag Milakovic, Ivan Moran og Marijan Imeri. Nykommerne har overbevist treneren såpass at han har stor tro på det som man må kalle en alvorlig snuoperasjon når det skal spurtes i sesongens siste innspurt.

– Vi er veldig fornøyd med hva vi har fått inn her, sier Kajander om de tre spillerne, som er på banen sammen for første gang denne sesongen i mandagens oppgjør mot Tromsø 2.

– Hva Predrag står for, har vi fått et klart bilde på i hans tidligere periode her. Mens Ivan er en klar og sterk forsvarssjef som styrer det bakre leddet, har Marijan spennende offensive kvaliteter, som jeg tror vi vil se mer til i sesonginnspurten, sier Kajander.

Mandag står årets viktigste kamp nok en gang for dør. Da er Tromsø 2 på besøk i det som må kalles en klar sekspoengskamp i bunnen av 3.-divisjon, avdeling 6.

– Alle kamper framover er nødt til å vinnes. I sesonginnspurten må vi nok vinne fire-fem kamper for å beholde plassen. Det er noe som jeg har stor tro på at spillerne klarer, sier Kajander.

Han forteller følgende om lagets skadesituasjon:

– Vi har Sebastian Andreassen ute med karantene. Ut over det plages Oskar Alvereng, Marchus Kajander, Kåre Harald Arntsen og Simon Johansen med småskader, og er usikre til oppgjøret. Vi ser fram til en bra match, hvor vi ikke blir overrasket om det dukker opp 3-4 a-lagsspillere hos gjestene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.