De står for en utfordring våre junior og guttespillere som har sin kamparena i 4. divisjon senior. Det skal de ha!

Postet av Harstad IL den 16. Aug 2019

Jonathan Amundsen og Tobias Mågø, to av gutta på HIL B 2019. (Foto: Ronald Walquist)

 

HIL B som er klubbens andre seniorlag etter A-laget, skal ut i sin andre tur til Lofoten på bare fem dager. Denne gangen er det Ballstad som står for tur, og kampstart er lørdag klokken 1500.

Sansynligvis er årets utgave av HIL B den yngste gjennom klubbhistorien. Med 4 guttespillere, 5 førsteårs juniorer og resten andre og sisteårsjuniorer, har laget en  knalltøff kamparena i 4. divisjon Hålogaland. De møter i hver kamp godt voksne og fysisk sterke lag som Lofoten, Sortland, Morild, SOIF og Grovfjord.
Men når det er sagt så er det ingen av spillerne som har klaget over at det er for tøft, men mange uttrykker at de stortrives med den tøffe kamphverdagen.


Sterk prestasjon å ta med poeng hjem

Hovedtrener Steinar Westerås og assistent Håkon Mikalsen er vant til å møte tøff motstand i denne divisjonen, og det er ingen unntak mot Ballstad selv om laget fra Lofoten har slitt noe denne sesongen.
- Det kommer til å bli en vanskelig bortekamp mot et Ballstad lag i poengnød, og kommer vi derfra med poeng er det en veldig sterk prestasjon, akkurat som det var tidligere i uken når vi vant over Svolvær, sier trenerduoen.


Tøff oppgave å berge plassen

- Det kommer til å bli en tøff oppgave å berge plassen i denne divisjonen, men vi har trua og skal gjøre alt vi kan for å ta poeng i hver kamp, sier optimistiske spillere etter torsdagens treningsøkt.
Gutta bruker mye tid på fotball og trener og står på for å nå opp på A-laget, noe flere gjør i Harstad Idrettslag hvert år.


Spillerutvikling i fokus

- Vi går alltid på banen for å vise oss fra vår beste side, men for oss med en kamptropp bestående av junior og guttespillere, vil spillerutvikling alltid stå i fokus, er den klare meldingen fra trenerne som nå er kampklar for oppgjøret mot Ballstad i morgen!
En viktig kamp for begge lag hvis vi ser på tabellen. Kampstart 1500!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.