Egil Trudvang vant førstepremien i årets Billotteri

Postet av Harstad IL den 10. Jul 2019


Det var en glad og stolt vinner som kunne hente sin flotte og skinnende Hyundai Ioniq plug in hybrid hos Biltrend på Stangnes.

Egil Trudvang (75) er nemlig den heldige som ble trukket som vinner i årets HIL-bilotteri, og med det lykkelig eier av ny bil.

- Jeg ble utrolig glad da jeg ble oppringt og fikk beskjed om at jeg hadde vunnet en bil. Først trodde jeg ikke på det, men etter å ha forsikret meg fem ganger om at dette ikke var tull, kunne jeg slippe jubelen løs, sier harstadværingen.

I år som de fire årene før har Jim Madsen på Biltrend og Hyundai Motor Norge sammen bidratt med hovedpremien i billotteriet. Han er imponert over innsatsen som ligger bak HIL-lotteriet.

- Veteranene i HIL har tatt regien og hatt full kontroll på lotteriet, og samlet inn en halv million kroner. De har lagt ned tusenvis av timer med innsats, og det gjør dette til en suksess. I tillegg kjenner vi jo til den gode jobben HIL gjør for byen og alle de gode minnene de er med på å skape for barn og ungdommer. Da er det en stor glede for oss å kunne bidra med noe tilbake til Harstad, og samtidig støtte HIL, forteller Madsen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.