Årsbeste av HIL junior mot et sterkt Melbo i 4. divisjon

Postet av Harstad IL den 25. Jun 2019


Arkivbilde HIL B gutta etter seier.
(Foto: HIL)


Tross tap 5-1 på bortebane mot Melbo 2 i gårdagens 4. divisjons kamp var hovedtrener Steinar Westerås veldig fornøyd med gjennomføringen.
Melbo 2 stilte med den sterkeste kamptroppen for året og hadde flere fra A-laget med. Blant annet Torjus N. Nikolaisen som scoret 3 mål.
Stillingen til pause var 2-0 og like etter sidebytte resuserte HIL til 2-1 ved Jonathan Høyden Amundsen.

- Sjelden at man er fornøyd etter et tap men i dag har jeg en god følelse av måten gutta fremstår på. De skal ha ros for å tørre å spille og for å trø til i duellspillet mot et robust og godt Melo lag sier hovedtrener Steinar Westerås.

HIL B som består av juniorspillere og 4 guttespillere har hatt en tøff periode med store tap i de siste kampene mot lag som ligger i toppen av 4. divisjon.
En veldig ung spillerstall og ingen spillere ned fra A-laget til kampene har gjort det tøfft mot de beste lagene i divisjonen. Og når i tillegg HIL B har avgitt flere av sine spillere opp til A-laget har det ført til store utslag i en del kamper. På toppen av det så er noen sentrale spillere ute med langtidsskader og kyssesyka.

- Vi har en kjempefin spillergruppe og har aldri mangel på folk til kampene. Når det er sagt så skulle vi gjerne sett at vi ikke trengte å avgi så mange til A-laget og at vi heller fikk noen ned fra dem til våre kamper. Men vi prioiterer A-laget først og dialogen med trenerteamet for A er veldig bra sier Westerås.

- Både jeg og assistentrener Håkon Mikalsen er stolt over juniorgutta våre og våre guttespillere som går på til hver 4. divisjonskamp med tro på seier. Dette er er en herlig gjeng, og da vi har full fokus på individuell spillerutvikling bryr vi oss ikke om at vi taper en noen kamper med store siffer.
- Det ville vært et dårlig kvalitetstegn for 4. dvisjon Hålogaland hvis våre førsteårsjuniorer og guttespillere skulle slå topplagene i kretsens høyeste seniornivå for herrer, avslutter Steinar Westerås.

HIL B har slått Ballstad og Svolvær i årets 4. divisjon og spilt uavgjort mot Andenes på bortebane.


Se lagoppstilling og kampfakta Melbo 2 - Harstad BKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.