Jostein Kajander og Thomas Bergland klar som HIL A trenere

Postet av Harstad IL den 30. Nov 2018

Jostein Kajander som hovedtrener og Thomas Bergland som trener er begge klar og supermotivert til å starte oppkjøringen mot 2019 sesongen.

Jostein var med i årets trenerteam og er i så måte godt kjent med spillergruppa og nivået i allnorsk Norsk Tipping-liga.
Han har stått i seniorfotballen både som trener og aktiv spiller i 24 år og er sammen med Jim Johansen den spilleren som har scoret flest mål på HIL A i en og samme sesong.
Som spiller har Jostein spilt i flere klubber og også i 1. divisjon.
Jostein er en fyr alle liker og fikk veldig gode tilbakemeldinger fra årets spillergruppe.

Thomas som kommer fra Medkila hvor han de to siste årene har vært hovedtrener for A-laget, har store ambisjoner som fotballtrener. Og da var HIL et veldig riktig valg for han nå. Thomas jobber til daglig som lærer på Heggen videregående skole og kjenner våre yngre spillere godt. Og gjennom rollen som ekspertkommentator for HT TV kjenner han divisjonen vår og nivået der godt.
Thomas er det vi kaller for en «100% fyr» og viste det til gangs både på banen og i garderoben da han spilte for HIL A i 2. divisjon i 2016 sesongen.

Både Jostein og Thomas var fra dag en på Sportslig utvalg sin liste over aktuelle trenere, og var de to første som fikk et konkret tilbud fra klubben. Begge svarte ja noe vi er veldig godt fornøyd med.

Klubben ønsker også å signere dyktige Drago Dumansic som keepertrener og en spillerutvikler i tillegg til våre to nye trenere.

Les HT for intervju med trenerne.
Foto: Øyvind Kaarbø, HT 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.