Harstad vs FK Senja 3-2 - alltid hærlig å vinne fotballkamper hjemme i Harstadbyen!

Postet av Harstad IL den 18. Aug 2018

Sentrum myldret av folk i dag formiddag som deltok på marked og liv på flotte Bakgårdsfestivalen. Nydelig vær var det og den lørdagsstemningen på torvet som en by som Harstad fortjener.
Og blant gammelgutta og HIL patriotene på torvet som skulle gå opp på stadion på kamp, var det stor enighet om at i dag ville Senja få bank av heltente HIL gutta! Det var klar tale for de mente at HIL i slag var et bedre lag enn Senja, selv om de blå ligger på andreplass på tabellen i Norsk Tipping-ligaen. De var klare på at HIL gutta også på hjemmebane skulle ta Senja som de gjorde på bortebane i vårsesongen.

Ja. rett fikk de gamnelgutta! HIL gutta var heltente og når Marcus Strømøy Kajander etter 29. minutter setter inn 1-0 på et frispark i verdensklasse, var standarden satt! Og før det burde minst ha kommet en par HIL mål til etter veldig store sjanser. FK Senja er et godt lag og hadde sjanser de også, og etter 47 minutter setter Markus Jonsgård inn 1-1.
Men HIL gutta skulle blø for Tigerdrakta i dag og kun seier var godt nok har tonen vært på ukas treninger. Gutta virket overhodet ikke rystet selv om Senja utlignet. De kjørte bare videre på og etter 52 minutter herjer Sander Finjord Ringberg inne i Senjas 16 meter og kriger inn ledelsen med 2-1. 3-1 kom også etter nærkamp og kriging inne i 16 meteren, og det var superinnbytter Karl Henrik Støle Wittussen som banket ballen i nett taket!
Senjas flinke og populære barnetv onkel Christer Johnsgård reduserte til 3-2 men det hjalp ikke denne gangen. Når kampens gode dommer Simen Albrigtsen Eilertsen blåste av etter 96 minutter var en fortjent hjemmeseier et faktum etter en tøff dag på jobb i GULT OG SORT.

GRATULERER MED SEIEREN til alle gutta, trenere og støtteapparat. En ekstra en til dagens målscorere som er i særdeles godt humør på bildet, og en ekstra en til dagens HIL gutt Oskar Alvereng.
Og velkommen tilbake i Tigerdrakta Sebastian Andreassen, som kom innpå i 2. omgang i dag etter et år borte fra HIL.

GRATULERER til Kåre Harald med dagens jubileum for 250 spilte A-kamper. Kåre fikk fortjent blomster, diplom og et HIL skjerf overrakt av nestleder Helge Eriksen før kampstart.
Hvor mange kamper æresmedlem Peggy på 92 år har på Harstad stadion er vi ikke helt sikker på, men her snakker vi om en dame som i hvert fall i over 80 år har støttet sitt kjære HIL. Helt fantastisk!
Kåre Harald og Peggy var etter kampen i dag strålende fornøyd sammen med alle andre som er GLAD I HIL.

Takk til vår keeper Suki Sulejmanovic som på overtid reddet et Senja skudd med et tigersprang av en redning. Ja det var som å se Tigern Øystein Ness på sitt aller beste! Fantastisk Suki!
Takk for støtten til dagens publikum!
Takk til dagens arrangørstab!
Og takk for kampen til FK Senja og til dagens dommertrio!

Nå er det Halie, Return, Dans With A Stranger og Level 42 som står for tur i flotte Bakgården!
Dagen startet veldig bra på torvet i formiddag, og kvelden blir nok minst like god i herlige Harstadbyen.
Kos dere alle sammen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.