Takk for innsatsen for Harstad Idrettslag Predrag og Samuli

Postet av Harstad IL den 28. Jun 2018

Predrag Milakovic og Samuli Laitila har avsluttet sine kontrakter for HIL for denne gang og har nå reist hjem til sine hjemland Serbia og Finland. Predrag grunnet at han dessverre ikke fikk seg jobb i Harstad og Samuli fordi han ikke kunne jobbe i tunellen på Bjarkøy, noe som førte til at han fikk luftveisproblemer.

Klubben ved sportslig leder Dag-Jøran Olsen uttalte i Harstad Tidende denne uken at alle spillere på A-laget må jobbe for å forsørge seg selv økonomisk. Av en spillerstall på over 20 spillere er det 5 spillere som har en kontrakt som innebærer lønn. Denne lønnen er den minste som er tillatt av Norges Fotballforbund og er ikke i nærheten nok til å forsørge sitt eget livsopphold. 

Harstad Idrettslag ved spillere, trenere, støtteapparat, sportslig ledelse, styret og supportere ønsker å rette en stor takk til Predrag og Samuli for deres bidrag i vårsesongen. Klubben er veldig fornøyd med begge spillerne både på og utenfor banen. Og søndag etter kampen mot Grei samlet hele A-laget med trenere og støtteapparat seg på HIL huset for å takke Predrag og Samuli. Pizza fra Peppes, noen gaver fra sponsor og hver sin spillerdrakt fra klubben fikk gutta som en avskjedsgave.

God tur hjem gutta og lykke til videre! 


På bildet som er tatt av Harstad Tidende ser vi Samuli ved ballen og Predrag klar og spillbar. Deres gode venn og keeper Suki Sulejmanovic ses i bakgrunnen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.