Vi må være påslått fra start sier Kåre Harald

Postet av Harstad IL den 25. Mai 2018

Gutta sammen med trenere og ledere gikk på bussen ved HIL huset kl. 1330 i dag, og har 7-8 timer foran seg før de ankommer Mo i Rana i kveld.

Anledningen er bortekamp mot Stålkameratene på Sagbakken kunstgress. Dette er årets fjerde bortekamp i Norsk Tipping-ligaen, og forhåpentligvis ender den like bra som de tre første som alle har endt med seier og totalt 9 poeng hjem til Harstad.

Rutinerte og alltid løpsvillige Kåre Harald Arntsen er selvfølgelig med til Mo i Rana, og svarer dette til harstadil.no før kampen.

Hvordan er følelsen og formen en dag før oppgjøret mot Stålkameratene?   

- Formen er bra, også får vi håpe den er like bra etter den lange bussturen ned til Mo sier Kåre Harald som nok ikke gleder seg så veldig til den lange bussturen.

Vi har tre seire av tre mulige på bortebane. Hva gjør oss så solid på fremmed gress?

- Litt tilfeldig at vi har tatt full pott på bortebane og avgitt poeng hjemme. Men vi har hatt marginene med oss i de bortekampene og det har gitt oss tre seire av tre mulige.

Hva tror du blir avgjørende for at vi skal få vår fjerde borteseier og reise hjem med 3 poeng igjen?

- Vi må prestere like bra som vi gjorde i første omgangen forrige bortekamp mot Skarp også må vi være påslått fra start!

Kjenner du mye til Stålkameratene og deres styrker?

- Er ikke så godt kjent med årets Stålkam utgave og deres styrker, men her stoler jeg på at trenerne har kontroll. Ellers har vi mest fokus på vårt eget spill.

Tør du komme med et resultattips?

- Satser på at vi holder nullen og samtidig skårer noen mål, så 2-0 seier holder i massevis, sier Kåre Harald nå på bussen på tur til ny bortekamp.


Kåre Harald, Kjella og Samuli på tur ned til Mo i Rana, og Harstadil.no fikk lagleder Rino Andersen til å sende et bilde av gutta fra Lødingen-ferga. God tur alle og lykke til i kampen i morgen.

Kampstart er klokken 1300 lørdag og kampen vises selvfølgelig LIVE PÅ HT.NO
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.