TAKK FOR ALT PEGGY ❤️

Postet av Harstad IL den 12. Jan 2020


TUSEN HJERTELIG TAKK PEGGY ❤️ for alt du har gjort for oss i Gult og Sort og for alt du har gjort for Harstadbyen i ditt hjerte ❤️💛🖤

Styreleder Trygve Bornø skriver dette etter Peggys bortgang:
«Harstad Idrettslag har mistet en person som i alle år identifiserte seg 100 prosent med HIL, som virkelig var klubben i hennes hjerte.
Peggy var aktiv håndballspiller i HIL etter krigen. Sammen med sin mann Atle ble hun tidlig med i det frivillige arbeid i, og rundt, klubben. Ingen oppgave var for stor for henne, ingen oppgave for liten. Hun var lett å be, og gjorde alltid oppgavene hun påtok seg fullt og helt.

Dugnadsinnsatsen har vært imponerende. Vi har ikke tall på antall timer hun har tilbrakt bak disken i kafeen i Minihallen under lagets hjemmekamper, eller i loddsalg og andre inntektsbringende tiltak for klubben.
Hun var alltid til stede. Med sitt sosiale og omgjengelige vesen var det ikke rart at mange identifiserte henne med HIL, og bare omtalte henne som «HIL-Peggy», en hedersbenevnelse.

Peggy fulgte klubben med interesse og engasjement helt til det siste. Hun var til stede på siste sesongs hjemmekamper for A-laget, alltid engasjert og med klare synspunkter på det som ble prestert på banen.
På samme måte fulgte hun alle aktivitetene i klubben. Hun hadde et stort hjerte for lagene i Barn og Ungdom. Hun brant spesielt for Harstad Tigers.
For sitt brede og store engasjement for HIL gjennom mange år ble hun i 1994 utnevnt til æresmedlem.

Det er med takknemlighet vi lyser fred over Peggy Anthonsens gode minne»


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline