Sher er klar for SOIF

Postet av Harstad IL den 22. Apr 2019

Det er årets første hjemmekamp i Norsk Tipping ligaen og Fløya er motstander.

Fotball er best LIVE på stadion og gutta håper på mange tilskuere på dagens kamp.

Men skulle det være slik at du ikke kan komme på stadion kan du se kampen direkte på HT.no:  https://www.ht.no/sport/2019/04/14/Se-HILs-f%C3%B8rste-hjemmekamp-2.-p%C3%A5skedag-18854985.ece 0 Kommentar

Småguttelaget klar for Norway cup

Postet av Harstad IL den 19. Apr 2019

Årets første HIL Avis er ute og med masse godt stoff som kan nytes for alle som er interessert i fotball og i Harstadbyen!
Forsiden prydes av kaptein Marcus Ursin Ingebrigtsen og keeper Sulejman Sulejmanovic som begge ønsker velkommen til årets første hjemmekamp som er 2. påskedag.

Avisen i sin helhet leser du her!

Her kan du lese alle HIL Avisene fra 2018!

0 Kommentar

Velkommen på A-lamp!

Postet av Harstad IL den 11. Apr 2019

Onsdag kveld inviterte Harstad Idrettslag til foredrag om doping og RENT IDRETTLAG i samarbeid med Antidoping Norge.
Oppslutningen fra andre inviterte klubber var fraværende men HIL selv stilte med over 50 deltakere fra HIL A, HIL B, samarbeidslaget G16 HIL/Landsås, HIL ungdom og HIL trenere og ledelse.

Siri Bynke fra Antidoping Norge holdt et meget godt, viktig og lærerikt foredrag, og deltakerne fikk seg mange overraskelser om hva doping omhandler og alle farene rundt det med bruk av for eksempel kosttilskudd.

Nestleder i HIL Helge Eriksen åpnet det hele og var veldig tydelig på Harstad Idrettslag sitt syn på doping og at idrettslaget har et klart mål om å være et RENT IDRETTSLAG.

Viktig info vedrørende RENT IDRETTSLAG:   https://antidoping.no/ren-idrett/rent-idrettslag/ 

0 Kommentar

Sesongkort kan kjøpes på HIL huset og på stadion på kampdag!

Postet av Harstad IL den 11. Apr 2019

Mandag 22. april er første hjemmekamp i Norsk Tipping ligaen 2019. Det er Fløya som er motstander og vi håper på mange besøkende på Harstad stadion på denne 2. påskedag.

Sesongkort kan kjøpes på HIL-huset på hverdager kl. 0900 - 1200 og på Harstad stadion på kampdag.

Pris kr. 700,-. og kr 500,- for pensjonister.


Praktisk info kampdag:
Det er en egen inngang for bruk av sesongkort og det er inngangen mellom Harstad hallen og Hålogalands hallen. Kun den skal brukes for de med sesongkort.
Ved inngang blir bruk av sesongkort registrert og kan derfor ikke brukes av andre på samme kamp.


0 Kommentar

A-gutta var torsdag samlet på HIL huset for å selge Målkongen 2019

Postet av Harstad IL den 1. Apr 2019

Torsdag ettermiddag var A-gutta med trenere og støtteapparat samlet på HIL huset før trening for å selge "Måkongen 2019"
Det ble fort en intern salgskonkurranse blant spillerne som ringte rundt om til supportere, venner og familie for å selge flest mulig.

- Dette er et topp teambuildingstiltak som spleiser gutta sosialt og som også gir mange tusen i klubbkassa sier en veldig fornøyd hovedtrener Jostein Kajander.

- Scorer vi over 50 mål som i 2018 og alle i A-stallen klarer å selge minimum 10 "Målkongen" hver, kan det gi klubben over 100 000.- var kommentaren til en av de ivrigste spillerne, som avsluttet med at han skulle selge mest av alle gutta og vinne den interne salgskonkurransen.
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline