Bjørn Laukli gir en personlig gave på 100 000.- til klubben i sitt hjerte!

Postet av Harstad IL den 21. Aug 2018

Tusen hjertelig takk Harstad patriot og HIL supporter Bjørn Laukli som har gitt en personlig gave på kr. 100 000.- til HIL sin barne og ungdomsavdeling!

Bjørn overrakte den fantastiske gaven på en stor gavesjekk i pausen på lørdagens hjemmekamp mot FK Senja.

Det var en flott overrekkelse ute på banen som ble ledet av styrets nestleder Helge Eriksen.
Spillere fra HIL sin barne og ungdomsavdeling var med ut på banen sammen med Bjørn og Helge.
Det hele ble avsluttet med stor fortjent applaus fra supportere og publikum!

IGJEN TUSEN TUSEN TAKK BJØRN!


Foto: Kjell Magne Angelsen, HT

Harstad vs FK Senja 3-2 - alltid hærlig å vinne fotballkamper hjemme i Harstadbyen!

Postet av Harstad IL den 18. Aug 2018

Sentrum myldret av folk i dag formiddag som deltok på marked og liv på flotte Bakgårdsfestivalen. Nydelig vær var det og den lørdagsstemningen på torvet som en by som Harstad fortjener.
Og blant gammelgutta og HIL patriotene på torvet som skulle gå opp på stadion på kamp, var det stor enighet om at i dag ville Senja få bank av heltente HIL gutta! Det var klar tale for de mente at HIL i slag var et bedre lag enn Senja, selv om de blå ligger på andreplass på tabellen i Norsk Tipping-ligaen. De var klare på at HIL gutta også på hjemmebane skulle ta Senja som de gjorde på bortebane i vårsesongen.

Ja. rett fikk de gamnelgutta! HIL gutta var heltente og når Marcus Strømøy Kajander etter 29. minutter setter inn 1-0 på et frispark i verdensklasse, var standarden satt! Og før det burde minst ha kommet en par HIL mål til etter veldig store sjanser. FK Senja er et godt lag og hadde sjanser de også, og etter 47 minutter setter Markus Jonsgård inn 1-1.
Men HIL gutta skulle blø for Tigerdrakta i dag og kun seier var godt nok har tonen vært på ukas treninger. Gutta virket overhodet ikke rystet selv om Senja utlignet. De kjørte bare videre på og etter 52 minutter herjer Sander Finjord Ringberg inne i Senjas 16 meter og kriger inn ledelsen med 2-1. 3-1 kom også etter nærkamp og kriging inne i 16 meteren, og det var superinnbytter Karl Henrik Støle Wittussen som banket ballen i nett taket!
Senjas flinke og populære barnetv onkel Christer Johnsgård reduserte til 3-2 men det hjalp ikke denne gangen. Når kampens gode dommer Simen Albrigtsen Eilertsen blåste av etter 96 minutter var en fortjent hjemmeseier et faktum etter en tøff dag på jobb i GULT OG SORT.

GRATULERER MED SEIEREN til alle gutta, trenere og støtteapparat. En ekstra en til dagens målscorere som er i særdeles godt humør på bildet, og en ekstra en til dagens HIL gutt Oskar Alvereng.
Og velkommen tilbake i Tigerdrakta Sebastian Andreassen, som kom innpå i 2. omgang i dag etter et år borte fra HIL.

GRATULERER til Kåre Harald med dagens jubileum for 250 spilte A-kamper. Kåre fikk fortjent blomster, diplom og et HIL skjerf overrakt av nestleder Helge Eriksen før kampstart.
Hvor mange kamper æresmedlem Peggy på 92 år har på Harstad stadion er vi ikke helt sikker på, men her snakker vi om en dame som i hvert fall i over 80 år har støttet sitt kjære HIL. Helt fantastisk!
Kåre Harald og Peggy var etter kampen i dag strålende fornøyd sammen med alle andre som er GLAD I HIL.

Takk til vår keeper Suki Sulejmanovic som på overtid reddet et Senja skudd med et tigersprang av en redning. Ja det var som å se Tigern Øystein Ness på sitt aller beste! Fantastisk Suki!
Takk for støtten til dagens publikum!
Takk til dagens arrangørstab!
Og takk for kampen til FK Senja og til dagens dommertrio!

Nå er det Halie, Return, Dans With A Stranger og Level 42 som står for tur i flotte Bakgården!
Dagen startet veldig bra på torvet i formiddag, og kvelden blir nok minst like god i herlige Harstadbyen.
Kos dere alle sammen!

Gratulerer Kåre Harald med 250 kamper på A-laget

Postet av Harstad IL den 18. Aug 2018

4. august 2001 debuterte Kåre Harald på HIL A-lag, da som junior. I dag 17 år senere spiller han sin kamp nummer 250 når han løper ut mot FK Senja klokken 1400.

Harstad Idrettslag ved styret, trenere, lagledere og spillere gratulerer Kåre Harald med jubileumet, og ønsker masse lykke til i dagens kamp!

For mer om Kåre Harald sitt jubileum, les den flotte saken i dagens Harstad Tidende.


Foto: Øyvind Askevold Kaarbø, HTHarstad vs Senja lørdag kl. 1400

Postet av Harstad IL den 15. Aug 2018

Det nærmer seg hjemmekamp mot FK Senja i Norsk Tpping-ligaen avdeling 6. Lørdag er dagen og da møter vi et Senja lag som ligger på andre plass på tabellen etter en sterk sesong i år. 

Vi er i klar fremgang og etter å ha spilt ut serieleder Lyn hjemme og ledet 2-1 til pause (men tap 2-4), seier over Korsvoll og uavgjort på Finnsnes sist helg. Dette lover bra for kommende hjemmekamp, og stemningen er god i spillergruppa. 

Vi håper på et stort oppmøte av Harstad patrioter når vi skal ut å blø for Tigerdrakta på lørdag. 
Sist vi møtte Senja var 28. april på bortebane. Da vant vi 1-0 etter scoring av Viktor M. Framvik.


NORSK TIPPING-LIGAEN
Harstad - Senja
Lørdag 18. august

Kl. 1400
Harstad stadion

Endelig seier igjen!

Postet av Harstad IL den 12. Aug 2018

Det ble en etterlengtet seier mot Oslolaget Korsvoll. Når dommeren blåste for full tid stod det 1-0 på resultattavla og spillere, trenere og publikum kunne endelig smile igjen etter flere kamper med tap og null i poengprotokollen. 

Måljeger Viktor Framvik ble matchvinner da han scoret seiersmålet etter 49 minutter. 

For lagoppstilling og kampfakta: https://www.fotball.no/fotball...


Arkivfoto


1-1 og poengdeling mot Finnsnes

Postet av Harstad IL den 11. Aug 2018

Etter 1-0 seier over Oslolaget Korsvoll sist helg sto en tøff bortekamp mot Finnsnes på programmet i dag. Finnsnes tok tidlig ledelsen etter 3 minutter, men vi utlignet til 1-1 ved Kåre Harald Arntsen etter 39 minutter. Uavgjort på bortebane mot Finnsnes er godkjent  gutta, og nå gleder vi oss til neste helgs hjemmekamp mot FK Senja. 

Se lagoppstilling og kampfakta her: https://www.fotball.no/fotball...

Velkommen tilbake til Harstad Idrettslag Jørgen Bakke og Jakob Klæboe Pedersen. Herlig at dere ønsker å spille i gult og sort igjen! På bildet sammen med dagens målscorer Kåre Harald Arntsen.

Foto: Kjell Arne BakkemoKevin Allsop girer opp gutta før helgas kamp!

Postet av Harstad IL den 3. Aug 2018

Vår tidligere HIL spiller Kevin Allsop som spilte i Tigerdrakta på slutten av nittitallet, sender en hilsen fra England og girer opp gutta før helgas viktige kamp mot Korsvoll:

"Come on Boys..... wear that shirt with pride and get back to winning football matches for that great Football Club...."

Kevin var en veldig god spiller og en fantastik flott fyr i spillergruppa vår. Vi hilser tilbake til Kevin og håper vi får se han på Harstad besøk en gang i fremtiden.


Fra oss i Harstad Idrettslag og gutta på laget; Thank you Kevin!

Foto: Knut Ingebrigtsen
Spillerstatikstikk halvveis - 13 av 26 spilte kamper

Postet av Harstad IL den 2. Aug 2018

Sesongen i Norsk Tipping-Ligaen startet borte mot Korsvoll den 15. april. Kampen endte med seier og 3 poeng. Nå står Korsvoll for igjen for tur etter halvveis sesong og 13 spilte kamper.
Sesongen avsluttes borte mot Lyn lørdag 27. oktober og det er 39 poeng å spille om før man setter punktum for 2018.

Her er en spillerstatistikk fra de første 13 kampene pluss fra NM cupen. Klikk på hver enkelt spiller for å se komplett statistikk.

SPILLERSTATISTIKK VÅRSESONG

Bildet er av startelleveren fra serieåpningen mot Korsvoll 15. april.
Sesongen er halvspilt og 13 kamper gjenstår med Korsvoll som første hinder

Postet av Harstad IL den 1. Aug 2018

Etter å ha toppet tabellen 27. mai har det blitt en stor nedtur med seks kamper på rad med tap.
Nå står første kamp i høstsesongen for tur og det jobbes hardt av både spillere, trenere og klubb for å snu skuta til seier mot Korsvoll. 

Det oppfordres til å komme på stadion lørdag klokken 1500 for å støtte gutta til seier mot Osloloaget som ligger bare et poeng bak oss på tabellen.

Viktor Framvik og keeper Suki Sulejmanovic er sammen med resten av gutta veldig innstilt på å gi alt for seier i lørdagens kamp. Vi håper gutta lykkes og får sine tre meget viktige poeng!

Levert av IdrettenOnline