Takk for innsatsen for Harstad Idrettslag Predrag og Samuli

Postet av Harstad IL den 28. Jun 2018

Predrag Milakovic og Samuli Laitila har avsluttet sine kontrakter for HIL for denne gang og har nå reist hjem til sine hjemland Serbia og Finland. Predrag grunnet at han dessverre ikke fikk seg jobb i Harstad og Samuli fordi han ikke kunne jobbe i tunellen på Bjarkøy, noe som førte til at han fikk luftveisproblemer.

Klubben ved sportslig leder Dag-Jøran Olsen uttalte i Harstad Tidende denne uken at alle spillere på A-laget må jobbe for å forsørge seg selv økonomisk. Av en spillerstall på over 20 spillere er det 5 spillere som har en kontrakt som innebærer lønn. Denne lønnen er den minste som er tillatt av Norges Fotballforbund og er ikke i nærheten nok til å forsørge sitt eget livsopphold. 

Harstad Idrettslag ved spillere, trenere, støtteapparat, sportslig ledelse, styret og supportere ønsker å rette en stor takk til Predrag og Samuli for deres bidrag i vårsesongen. Klubben er veldig fornøyd med begge spillerne både på og utenfor banen. Og søndag etter kampen mot Grei samlet hele A-laget med trenere og støtteapparat seg på HIL huset for å takke Predrag og Samuli. Pizza fra Peppes, noen gaver fra sponsor og hver sin spillerdrakt fra klubben fikk gutta som en avskjedsgave.

God tur hjem gutta og lykke til videre! 


På bildet som er tatt av Harstad Tidende ser vi Samuli ved ballen og Predrag klar og spillbar. Deres gode venn og keeper Suki Sulejmanovic ses i bakgrunnen.

Siste innspurt - denne bilen kan bli din om fire dager

Postet av Harstad IL den 25. Jun 2018

Da er det bare fire dager igjen til årets Billotteri skal trekkes. Det er under 150 lodd igjen og de ryker nok i løpet av noen få dager. Ønsker du å sikre det lodd kan du besøke loddselgerne ved siden av Festspillplassen bak Sparebanken1 Nord-Norge, eller du kan kjøpe lodd ved å skrive i kommentarfeltet på Facebook.


HIL Veteranene står på for klubben i sitt hjerte!

I anledning årets billotteri gjør HIL veteranene en fantastisk jobb med å selge lodd. De står på dag etter dag og skal ha stor ros for sin innsats.
Og det samme gjelder for mange andre ildsjeler som står på for klubben sin og har solgt lodd nå i flere uker.
Tusen hjertelig takk for innsatsen til dere alle som har stått på for å selge lodd i årets HIL Billotteri!

På bildene ser vi Kjell-Helge Markussen, Odd-Helge Jensen, Arne Nilsen og Bjørnar Normann i full sving med å selge lodd for klubben sin.


Billotteriet med trekning 29. juni 2018 

1. premie Huyndai Ioniq hybrid fra vår trofaste samarbeidspartner og sponsor BILTREND. Bilens verdi er kr. 260 000.-

2. premie er et reisegavekort på kr 10 000.- fra vår trofaste samarbeidspartner og sponsor BERG HANSEN REISEBYRÅ.

3. premie er et gavekort på kr 5 000.- fra vår trofaste samarbeidspartner OBS Sjøkanten.Tap mot Grei

Postet av Harstad IL den 25. Jun 2018

Det ble tap med 0-3 for Grei i søndagens kamp på Harstad stadion. Kampen som er den siste før ferien ble en tam forestilling fra hjemmelaget og både spillere, trenere og publikum var veldig skuffet etter når dommeren blåste av kampen.

Nå er det ferie og neste kamp er borte mot Sortland søndag den 22. juli. Da håper vi gutta er klar til å ta fatt på en god høstsesong slik at vi får flere jubelscener som på bildet.

Les mer om kampen mot Grei i Harstad Tidende. 


Tabell Norsk Tipping-ligaen avdeling 6.

Foto: Knut Ingebrigtsen
Trenerne har stor tro på seier i siste kamp før ferien

Postet av Harstad IL den 22. Jun 2018

Hovedtrener Bjørn Ludvigsen, sammen med sine medtrenere Jostein Kajander og Arnt-Børge Trane har stor tro på seier i siste kamp før sommerferien. 

- Vi må spille vårt eget spill og glede oss over å være tilbake på hjemmebane igjen. Da skal vi bli vanskelig å slå sier trenerne.

Motstander er Oslolaget Grei som sålangt i år har vunnet tre kamper, spilt to uavgjort og tapt fem. Laget ligger på niende plass på tabellen med sine 11 poeng.
Se www.grei.no for å bli kjent med klubben. 

- Alle kamper er vanskelige i denne divisjonen og det er mange tette og jevne oppgjør. Men er vi påslått og trykker på fra start skal vi vinne denne kampen. Hardt arbeid i begge omganger skal gi oss alle poengene avslutter trenertrioen som gleder seg til søndagens kamp.


HARSTAD - GREI
Søndag 24. juni kl. 1600 
Harstad stadion

Juniorlaget vant og 5. divisjonslaget spilte uavgjort

Postet av Harstad IL den 20. Jun 2018

Det nærmer seg sommerferie for lokalfotballen og denne uken avslutter både juniorene og A-laget.
5 divisjonslaget har fortsatt en kamp igjen som er borte mot Gratangen tirsdag i neste uke.

Mandag denne uken vant juniorene våre hjemme 3-1 mot serieleder Bardufoss. En av årets beste kamper av vårt yngste juniorlag meldes det. 

5. divisjonslaget spilte i går og sluttresultatet ble 2-2 mot opprykksjagende Beisfjord. 

Tabell juniorserien.

Tabell 5.divisjon.
Får vi seier igjen på lørdag Gabba, Viktor og Nikica?

Postet av Harstad IL den 14. Jun 2018

I morgen fredag reiser A-gutta med buss til Bodø for å møte serieleder Junkeren i den nest site kampen i Norsk Tipping-ligaen før ferien.
Junkeren har med sine 20 poeng klatret helt til topps på tabellen mens vi etter to strake tap fortsatt står på 16 poeng.

Kampen spilles på Aspmyra stadion kl. 1400 og det spås at det kommer til å bli en jevn batalje mellom nummer 1 og nummer 4 på tabellen. 

I dag trener gutta kl. 1700 på stadion og det er bare å stikke innom for å slå av en prat eller for å se den sista treningsøkta før avreise. 

Tar du ikke turen til Bodø for å se kampen er det bare å koble seg til på HT.no for å se kampen LIVE!Syvende seier på rad for rekruttgutta

Postet av Harstad IL den 12. Jun 2018

Gratulerer  alle  gutta med 2-0 seier i dagens toppkamp i 5. divisjon mot Hardhaus.i Narvik.
Fortsetter vi i denne flyten ser det lyst ut med tanke på målsetningen om opprykk til 4. divisjon.

Dagens målscorere Johannes Henriksen og Marchus Kajander.

Takk for kampen Hardhaus og til dagens dommertrio.Da er Hans Petter og byen klar til innsats igjen med WALK AND RUN onsdag 13. juni i sentrum

Postet av Harstad IL den 12. Jun 2018

Harstad Idrettslag oppfordrer alle sine spillere, trenere, lagledere, foreldre, supportere og samarbeidspartnere til å stille opp i sentrum i morra for å støtte opp om dette fantastisk flotte prosjektet og arrangementet!
HIL C med seks seire av seks mulige

Postet av Harstad IL den 10. Jun 2018

Den sjette seieren på rad for HIL 3 i 5. divisjon kom i dag på bortebane mot et SOIF lag som stilte med mange A-spillere og med Arild Heitmann og Erik Hustad i spissen.

HIL stilte i dag med det yngste juniorlaget og uten støtte fra A-lags spillere og andre støttespillere som har vært med i de fem første kampene i årets 5. divisjon.
Gutta presterte og leverte etter kampplanen, og coach Anders Høiland gledet seg stort over det han fikk se ute på Evenskjer. Fullt fortjent med 3 poeng i dag etter 96 spilte minutter. 

Gratulerer med seiern alle gutta og Anders, og til dagens målscorere Joakim Istad Larsen og Jonathan Olaoye. 

Matchday og tippekonkurranse! - Harstad vs Fløya i dag kl. 1600

Postet av Harstad IL den 9. Jun 2018

Da er det matchday igjen og denne gangen mot Tromsølaget Fløya.
Kampstart er klokken 1600 på Harstad stadion.

TIPPEKONKURRANSE!

Tipp riktig resultat og vær med i trekningen av an Diadora treningsskjorte og to fribilletter til neste hjemmekamp. 
Skriv ditt resultattips i kommentarfeltet før kampstart. Se: https://www.facebook.com/Harst...


Blir det nye mål på Sander og Samuli i dag?
Foto: Knut Ingebrigtsen

Husker du denne matchvinner scoringen mot Fløya? I morgen kommer de grønnkledde tilbake

Postet av Harstad IL den 8. Jun 2018

Det er klart for ny kamphelg i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6, og på Harstad stadion er det en svært interessant kamp mellom HIL og Fløya. Fløya med flere Harstad kjenninger på laget gir selvfølgelig ekstra prestisje for begge lag. Så langt har det vært en svært jevn liga og fra Fløya på 6. plass til Lyn på 1. plass skiller det bare 4 poeng. HIL er nr. 4 med sine 16 poeng. 

Kampen i fjor mellom lagene ble en tøff og jevn affære og hjemmeseieren ble ikke sikret før nesten 4 minutter på overtid. Da var det midtstopper Alan Hocevar som strakk frem foten og tåa og alt som var, og ble belønnet med å bli matchvinner. Kampen endte 3-2.
Her kan du se kampfakta fra kampen i 2017.

Kampstart i morgen er kl. 1600 og før det kl. 1500 er det grilling. I pausen er det frisbee konkurranse og i hele tatt så blir det en kjempefin ramme rundt kampen. Heller ikke glem SOMMERFEST nede i sentrum fra kl. 1100 som vår generalsponsor HARSTAD TIDENDE arrangerer.


Foto: Harstad Tidende
13.05.2017 - Alan Hocevar blir matchvinner med sin 3-2 scoring mot Fløya.

Velkommen til HIL Tine Fotballskole 6.-7.- 8. august

Postet av Harstad IL den 8. Jun 2018

Som alltid når det er sommerferie arranger vi i HIL vår populære fotballskole i samarbeid med TINE. Intet unntak i år men vi har måttet flytte tidspunkt grunnet kollisjon med annet arrangement for barn. 

I år møtes vi mandag, tirsdag og onsdag 6.- 8. august og selvfølgelig på Harstad stadion som alltid. I samarbeid med TINE får hver deltaker i år en flott Nike t-skjorte og en kjempefin ryggsekk. 

Se hele innbydelsen med info om påmelding her:
https://www.facebook.com/Harst...
For en herlig lørdag! - Sommerfest i sentrum og HIL mot Fløya på stadion

Postet av Harstad IL den 7. Jun 2018

Lørdag 9. juni blir det Sommerfest i Harstad med masse gøy i sentrum for både store og små. Det er bare å sette av dagen og kose seg med alt det spennende som skal skje!

Etterpå kl. 1500 er det grilling på Harstad stadion etterfulgt av seriekamp i Norsk Tipping-ligaen kl. 1600. Da er det Tromsølaget Fløya som kommer på besøk for å måle krefter med våre gutter i gult og sort. 

For en flott lørdag det skal bli i herlige Harstadbyen. Vi gleder oss!


FRA ANNONSE I HARSTADKALENDEREN

Velkommen til en stor familiefest i sentrum!
- Montér arena har bananbåt, funnballs, multiride, trampolinehenger, wipeout og hoppeslott.
- Det er minikonsert med artister fra årets festspill.
- HT-TV sender direkte fra studio på Rikard Kaarbøs plass.
- HIL inviterer til grillfest før kamp.
- Barnepass på Anna Rogde med eventyrstund ute på sjøen i 45 min.
- Shopping, kafeer, utstillinger og nyåpninger.
- Alle aktiviteter er gratis, bli med på en magisk dag i Harstad!

Kommer den femte seieren på rad i dag?

Postet av Harstad IL den 5. Jun 2018

Rekruttlaget vårt i 5. divisjon er godt i rute med sine fire seire av fire mulige.
Klubbens målsetning med dette laget er å vinne serien for å rykke opp til spill i 4. divisjon i 2019. Men det kommer til å bli en jevn kamp i toppen hvor 3-4 lag vil kjempe om seriemesterskapet.

I dag er det ny kamp igjen og det Ibestad IL som kommer på besøk. Ibestad står så langt med fire tap hvor et av dem var knepent med 0-1 borte mot en av seriefavorittene Hardhaus.

Vi i Harstad idrettslag synes det er veldig bra at Ibestad er tilbake med et lag i seniorfotballen og ønsker de gule fra Rolløya velkommen til oss i dag.

5. divisjonskamp i dag kl. 1800 på Harstad stadion. Velkommen!
Gabba, Kjella og Niki er klar til å blø for Tigerdrakta i dag!

Postet av Harstad IL den 2. Jun 2018

Da er det ny kampdag og ny bortekamp i Norsk Tipping-ligaen.
Nyopprykkede Melbo står på andre banehalvdel og laget har så langt tatt 7 poeng på 7 kamper. 

Det spås en tøff batalje og vi håper på støtte fra mye Harstadfolk på tribunen.
Hvis du ikke tar turen kan du se kampen LIVE på HT.no 


Gabba, Kjella, Niki og alle gutta er klar til å blø for Tigerdrakta i dag! Vi ses på kamp!
Levert av IdrettenOnline