Årsberetning for Harstad Idrettslag 2018

Postet av Harstad IL den 13. Feb 2019

Velkommen på Årsmøte på HIL huset søndag 24. februar kl. 1900!

Les hele årsberetningen her:

https://issuu.com/harstadtidende/docs/_rsberetning_hil2018


Innkalling til Årsmøte!

Postet av Harstad IL den 23. Jan 2019Marcus endelig tilbake i gult og sort!

Postet av Harstad IL den 14. Des 2018

HIL sin stopperbauta gjennom mange år, Marcus Ursin Ingebrigtsen er endelig tilbake igjen i Tigerdrakten etter 2 sesonger i Medkila.

- Marcus er en meget god spiller og også en ledertype som kommer til å bli en veldig viktig brikke på laget i 2019. Vi trenger slike spillere med erfaring og kraft og som kan være ledestjerner for alle våre unge fremadstomende unggutter. Det sier trenerteamet som er veldig glad for signeringen.

Les hele saken på HT.no
Jostein Kajander og Thomas Bergland klar som HIL A trenere

Postet av Harstad IL den 30. Nov 2018

Jostein Kajander som hovedtrener og Thomas Bergland som trener er begge klar og supermotivert til å starte oppkjøringen mot 2019 sesongen.

Jostein var med i årets trenerteam og er i så måte godt kjent med spillergruppa og nivået i allnorsk Norsk Tipping-liga.
Han har stått i seniorfotballen både som trener og aktiv spiller i 24 år og er sammen med Jim Johansen den spilleren som har scoret flest mål på HIL A i en og samme sesong.
Som spiller har Jostein spilt i flere klubber og også i 1. divisjon.
Jostein er en fyr alle liker og fikk veldig gode tilbakemeldinger fra årets spillergruppe.

Thomas som kommer fra Medkila hvor han de to siste årene har vært hovedtrener for A-laget, har store ambisjoner som fotballtrener. Og da var HIL et veldig riktig valg for han nå. Thomas jobber til daglig som lærer på Heggen videregående skole og kjenner våre yngre spillere godt. Og gjennom rollen som ekspertkommentator for HT TV kjenner han divisjonen vår og nivået der godt.
Thomas er det vi kaller for en «100% fyr» og viste det til gangs både på banen og i garderoben da han spilte for HIL A i 2. divisjon i 2016 sesongen.

Både Jostein og Thomas var fra dag en på Sportslig utvalg sin liste over aktuelle trenere, og var de to første som fikk et konkret tilbud fra klubben. Begge svarte ja noe vi er veldig godt fornøyd med.

Klubben ønsker også å signere dyktige Drago Dumansic som keepertrener og en spillerutvikler i tillegg til våre to nye trenere.

Les HT for intervju med trenerne.
Foto: Øyvind Kaarbø, HT 
Auksjon på maleri gitt i gave fra Ole Viggo Walseth

Postet av Harstad IL den 21. Nov 2018

Tidligere HIL-spiller Ole Viggo Walseth er en meget dyktig tegner og maler. Nå har han gitt Harstad Idrettslag, som er klubben i hans hjerte, et fantastisk flott maleri i gave. Maleriet er innrammet og er i størrelse 75 x 75 cm. Motivet er fra Kvasstind på Andøya.
Denne gaven ønsker Ole Viggo at vi skal auksjonere bort, og inntekten skal gå i klubbkassa til videre utvikling og aktiviteter.


Auksjonen starter på kr 5 000.- og siste frist for å gi bud er 10. januar kl. 1300.
Bindende bud skrives inn og registreres på denne linken: https://www.harstadil.no/p/33545/kontaktskjema
Budene offenligjøres etterhvert som de kommer inn. Se nede i kommentarfeltet på denne nettsiden.


Ole Viggo bor nå i Drammen etter at han flyttet fra Harstad i 1982. Som spiller både for HIL og for Strømsgodset ligger fotballen hans hjerte nært. Han sier:
«Det var spesielt to ting som fattet min interesse som ung. Den ene var tegning/maling, og den andre var fotball. Jeg spilte mange sesonger i Harstad IL og deretter ti sesonger i Strømsgodset IF.
Da min aktive karriere som fotballspiller var over, og jeg tok opp min tegne og maleinteresse igjen, oppdaget jeg mange paralleller mellom maling og fotball. Prinsippene er de samme, så spranget fra fotballbanen til atelieret ble ikke så lang. Det ble et spennende og interessant sceneskifte for meg.
Innenfor kunsten er maleri min største lidenskap. Jeg jobber med både store og små formater.
Når jeg maler er jeg opptatt av stemning og lyset i mine malerier»

Besøk Ole Viggo på Facebook:
https://www.facebook.com/oleviggo.walseth


Foto av maleriet: Harstad Tidende
Foto av Ole Viggo: GodsetUnionen

Levert av IdrettenOnline